Illegális bevándorlás

Ismét csónakkal próbáltak bejutni az országba határsértők Szegednél

Az államhatárt Szerbia felől illegálisan lépték át.

2020.11.12 10:03MTI

Migránsok ismét csónakkal jutottak át illegálisan a magyar-szerb határon Szegednél a Tiszán csütörtökre virradóra - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, Szeged-Gyálarét külterületén négy óra után a járőrök egy csónakot vettek észre a Tiszán, amelyben nyolc - magát szír állampolgárnak valló - férfi volt. Az államhatárt Szerbia felől illegálisan lépték át. A járőrök feltartóztatták, és visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

2009-ben 15 koszovói migráns vesztette életét Szeged alatt a Tiszán, miközben csónakjukkal illegálisan megpróbálták átlépni a szerb-magyar határt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.