Illegális bevándorlás

Harmincnyolc migránst szállított teherautójában egy török férfi az M6-oson

A járműben talált emberek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

2020.11.10 07:35MTI

Elfogott a rendőrség egy török embercsempészt, aki harmincnyolc, magát szírnek valló migránst szállított német rendszámú kisteherautójának rakterében az M6-os autópályán kedd hajnalban - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján azt írták: a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság paksi autópálya alosztályának rendőrei az M6-os Budapest felé vezető oldalán, a Dunaszentgyörgyi pihenőben igazoltatták a jármű sofőrjét, és ellenőrizték a kisteherautót.

A járműben talált emberek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

Az illegális bevándorlók és az embercsempész elszámoltatása megkezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.