Bűnügy

Három kiló alufóliába csomagolt kábítószert találtak egy érdi dílernél

Digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat és csaknem egymillió forint készpénzt is lefoglaltak.

2020.08.13 08:54MTI

Elfogtak egy újabb drogdílert az érdi rendőrök - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Május 13-án az érdi rendőrök őrizetbe vettek egy 58 éves helyi férfit kábítószer-kereskedelem miatt - idézték fel. A gyanúsított részletesen vallott az elkövetett bűncselekményről, arról azonban hallgatott, hogy kitől vásárolta a drogot. A nyomozók ezért felkutatták minden lehetséges kapcsolatát, és eljutottak ahhoz, akitől a kábítószert vásárolta.

A rendőrök augusztus 11-én jelentek meg az 50 éves férfi érdi otthonában, ahol - többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva - körülbelül három kiló kábítószergyanús anyagmaradványt, valamint digitális mérleget, laptopot, mobiltelefonokat és csaknem egymillió forint készpénzt foglaltak le.

A férfit, aki ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.