Bűncselekmény

Nem adta át a jegyét, megütötte az ellenőrt, majd elmenekült - videó

A kőbányai rendőrök keresik a nőt.

2020.08.13 07:29ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága közfeladatot ellátó személy ellen erőszak bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2020. július 7-én 13 óra 55 perc körüli időben Budapest X. kerületében a 99-es buszon utazott, amikor a Budapesti Közlekedési Központ ellenőrei kérték a jegyét vagy a bérletét.

A nő azonban mellkason ütötte az egyik ellenőrt, majd leugrott a buszról és még a jármű oldalát is megrugdosta, majd elszaladt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.