Hat ember közül valaki tudhatja?

Videó! Ők láthatták utoljára eltűnése előtt Ophélie-t!

Hat embert keres a rendőrség a decemberben eltűnt francia lány, Bretnacher Ophélie ügyében. A BRFK két felvételt tett közzé internetes oldalán: az egyiket a Madách téren, a másikat a Roosevelt téren rögzítette a térfigyelő kamera.

2009.01.21 15:38hirado.hu/FH

Az első felvételen jól látszik, hogy a lány egy piros kabátos férfi és egy taxisofőr mellett halad el. A másik felvétel alapján egy fekete dzsekis férfit keresnek, aki a lány eltűnésének idején a hídon sétált, illetve egy taxis jelentkezését várják, aki autójával rövid időre megállt, majd továbbindult a Lánchídon.
 
Ezen a felvételen egy másik, fekete ruhás ember is feltűnik, valamint egy kapucnis hátizsákos férfi is látszik. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri magát vagy autóját, az jelentkezzen, illetve, ha valakinek fontos információja van az üggyel kapcsolatban, az jelentkezzen a rendőrségen, vagy írjon elektronikus levelet a 02rk@budapest.police.hu címre. 

A videót itt megnézhetik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.