Ophéliért vonulnak fel Párizsban

Keresik Ophélie olasz udvarlóját is

A Budapesten eltűnt francia diáklányt, Ophélie Bretnachert támogató menetet szerveznek a hét végén Párizsban. Ám új fejlemények a nyomozásban: a lány fiúja ott volt azon a szórakozóhelyen, ahol Ophélie is látták, majd a lány eltűnésének másnapján az udvarló hazautazott Olaszországba.

2009.01.07 08:07MTI/hirado.hu

A megmozdulás szervezői arra kérik a résztvevőket, hogy vasárnap délután az Eiffel-torony mellett lévő Mars-mezőn gyülekezzenek, innen indul a csendes menet.

Az Erasmus-program keretében szeptember óta a Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló lánynak tavaly december 4-én, a hajnali órákban veszett nyoma. Az egyetemista egyedül indult haza egy pesti szórakozóhelyről budai lakásába. Táskáját - benne iratait és mobiltelefonját - a Lánchíd pesti oldalán találták meg. Térfigyelő kamerák felvételei szerint a lány a pesti oldalon felment a hídra, ám a budai oldalon - legalábbis gyalog - nem jött le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.