Gyilkosság

Borzalmas részletek: kalapáccsal ütötte, ahol érte, Szilágyi Istvánt a fia

Szilágyi István felesége sokkos állapotban rohant át a szomszédos kisboltba.

2020.05.03 16:54ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Vasárnap reggel, anyák napján, az otthonában támadt rá a saját fia Szilágyi Istvánra, az ország Lópici Gáspárjára. A Blikk úgy tudja, a színész felesége sokkos állapotban rohant át a szomszédos kisboltba, ott kérte, hogy hívjanak rendőrt, mert a fiú megöli az apját.

Mint ismeretes, évek óta nagy problémák voltak a családnál, korábban is volt feszültség apa és fia között. A szomszédos bolt eladója a lapnak azt mondta, hogy próbáltak korábban segíteni, mert a férfi csúnyán bánt a szüleivel, kódolva volt a baj.

Értesülésük szerint a férfi egy kalapáccsal ütötte, ahol érte. Az üzlet eladója azt mondta, azonnal hívták a mentőt és a rendőröket.

A police. hu közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, majd szemlét tartottak és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta. A BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter ellen emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A Babptista Szeretetszolgálat munkatársai néhány hete jártak ott, akkor készült róla az utolsó felvétel. Tűzifát és élelmiszert vittek a nélkülöző színésznek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.