Erőszak

Döntött a bíróság Szilágyi István fia ügyében - megdöbbentő ítélet született

A 46 éves férfi ügyében a harmadik tárgyaláson ítélet született!

2018.01.15 15:49ma.hu
Fotó: Markovics Gábor

Január 15-én, hétfőn állt újra bíróság elé Szilágyi István fia, Péter, aki hét hónapot volt előzetes letartóztatásban, miután több alkalommal is súlyosan bántalmazta édesapját. A 46 éves férfi ügyében a harmadik tárgyaláson ítélet született!

Ugyanis hazatérhet a szülői házba, bár a bíróság bűnösnek találta: első fokon két év letöltendő szabadságvesztésre ítélte három évre felfüggesztve. A bíró szerint ez az ítélet majd visszatartja attól, hogy újra kezet emeljen a szüleire!

Mint ismeretes, az iszákos férfi tavaly nyáron emelt kezet édesapjára, aki akkor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. A történtek ellenére a legendás színész folyamatosan agresszív fiát védte a tárgyalásokon is. Többször önmagát hibáztatta, és annak is hangot adott, hogy szeretné, ha fia újra visszaköltözhetne hozzájuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.