Gyilkosság

Megölték az ismert színészt, Szilágyi Istvánt

A hírek szerint holtan találták vasárnapra virradóra a 82 éves művészt.

2020.05.03 09:51ma.hu

Holtan találták vasárnap reggel a Lópici Gáspárt megformáló 82 éves színészt, Szilágyi Istvánt. A ripost úgy tudja, gyilkosság áldozata lett. A hírt több kerületi információkkal foglalkozó Facebook-csoport is megosztotta. Itt azt írják, az egész utcát lezárta a rendőrség, több mentőautó is a helyszínen van. A Blikk úgy tudja a színész egy fejére mért ütésbe halt bele.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az esetről kiadott közleményében azt írta, vasárnap reggel 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XVII. kerületi X. utca egyik családi házában egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök végül a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, aki ellen a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást - közölték.

Nemrég osztottuk meg, hogy élelmiszert és fát vittek nekik a hideg miatt, a terv az volt, hogy felújítják a házukat


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.