Gyilkosság

Lajosmizsén egy férfi úgy megverte élettársát, hogy az belehalt a bántalmazásba

Halált okozó testi sértés miatt nyomoznak a rendőrök.

2020.03.16 12:32ma.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy román állampolgár ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az 50 éves férfi 2020. március 14-én este – egy kocsmából hazafelé menet – szóváltásba keveredett 39 éves élettársával. A nőt az utcán bántalmazta, majd a sérülésektől magatehetetlen állapotba került asszonyt hazavitte. A sértett másnap reggelre elhalálozott - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyei főkapitányság munkatársai a lajosmizsei tartózkodási hellyel rendelkező férfit kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.