Bűnügy

Rablógyilkossággal vádolják a 15-17 éves fiatalokat - videó

A vád szerint a kamaszok tavaly májusban Hajdúhadházon egy vascsővel agyonütöttek egy idős férfit, majd kirabolták a házát.

2020.02.27 07:22ma.hu

15-17 éves fiatalokat vádol rablógyilkossággal az ügyészség. A vád szerint a kamaszok tavaly májusban Hajdúhadházon egy vascsővel agyonütöttek egy idős férfit, majd kirabolták a házát. Nem először jártak ott, öt nappal korábban a banda két tagja már megpróbálkozott a rablással, de a férfi akkor egy karóval elkergette őket. Az ügyészség összesen hét kamasz ellen emelt vádat, a fiatalkorúak börtönébe zárnák őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.