Bűnügy

Sokkolóval rabolt pénzt Budapesten, őt keresi a rendőrség - videó

Egy pénzváltóból vitte el a pénzt.

2019.10.26 11:47ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Rablási Osztálya 01000/5932/2019. bűnügyi számon rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2019. szeptember 24-én 15 óra 50 perckor bement egy Budapest V. kerületi, Bajcsy-Zsilinszky úton lévő pénzváltóba, ahol az alkalmazottat meglökte, és egy elektromos sokkolóval megfenyegette, majd a bevétel átadására kényszerítette.

A feltételezett elkövető 40 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas férfi. A férfiról felvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​ ​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.