Bűnügy

Biciklivel nekiment egy autónak, aztán elhagyott negyed kiló kábítószert

A férfit keresi a rendőrség.

2019.10.04 07:53ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. szeptember 27-én 23 óra 20 perc körül Budapest XI. kerületében, a Ménesi úton kerékpárjával nekiütközött egy parkoló autónak. A férfinek többen a segítségére siettek, aki zavartan elutasította a segítségnyújtást és elhagyta a helyszínt. Miután távozott, egy műanyag dobozt hagyott a földön. A szemtanúk értesítették a rendőröket, akik megállapították, hogy a dobozban közel 250 gramm kábítószergyanús növényi törmelék volt.

A férfiről kamerafelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.