Bűncselekmény

Brutális állatkínzás: csákánnyal ütötte agyon a kutyát

Az állatnak esélye sem volt.

2019.10.03 18:26ma.hu
police.hu

Csákánnyal ütött agyon egy kutyát egy férfi 2019. szeptember 23-án, Kötegyánban. A 42 éves férfi a gyermekeit látogatta, és feldühítette, hogy a házukkal szembeni telken ugatnak a kutyák.

Magához vett egy csákányt, átment a lakatlan házhoz, majd az udvaron az egyik kutyát többször fejbe vágta. Az állat elpusztult.

A területen gazdálkodó, kutyákat tenyésztő férfi másnap délelőtt, amikor az állatait ment ellátni, akkor látta, hogy mi történt.

A Sarkadi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt büntetőeljárást indított és 2019. október 2-án a 42 éves kötegyáni férfit őrizetbe vette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.