Bűnügy

Megerőszakoltak egy 15 éves külföldi cserediákot Orosházán

A rendőrség szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

2019.10.03 15:57ma.hu

Hétvégén megerőszakoltak egy 15 éves külföldi cserediáklányt az Orosházához tartozó Rákóczitelepen - tudta meg a Magyar Narancs. Az esetet a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

A rendőrségre vasárnap reggel érkezett a bejelentés, hogy előző éjszaka egy 19 éves fiú megerőszakolt egy 15 éves lányt egy lakóházban. Az eljárás eddigi adatai szerint a diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen beszélgetett több fiúval, majd egyikükkel önszántából elment abba a házba, ahol a fiú lakik. Amikor a lány elaludt, a fiú magára hagyta, ezután két másik fiatal ment be a házba, egyikük pedig erőszakoskodott vele.

A rendőrség szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.