Újabb fejlemény

Családtag lopta el a kiscsikót, drogot és pénzt kért érte cserébe

Újabb fejlemények.

2019.03.12 11:06ma.hu
hirdetés

Mint arról korábban a ma.hu az elsők között beszámolt, egy pestszentlőrinci tanyáról egy Fiat Punto csomagtartójában vitte el két fiatal Pötyit, a kiscsikót.

Végül Dányon találták meg az ellopott állatot, majd a XVIII. kerületi nyomozók segítségével hazavitték a gazdájához és anyjához. A nyomozás során a rendőrök beazonosították a 22 éves Sz. Ádámot és a 20 éves K. Kevint.

Később arról adtak ki tájékoztatást, hogy március 9-én az esti órákban, Vecsésen egy ház padlásán elfogták a két fiatal tolvajt. A nyomozók Sz. Ádámot és K. Kevint gyanúsítottként hallgatták ki, velük szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság folytat eljárást lopás vétség miatt.

A Bors úgy tudja, hogy az egyik gyanúsított a lovacska tulajdonosának családjából került ki.

A lap szerint a férfi nevelt fia a pónilóért cserébe hétezer forintot és drogot kért. " A csikó az ötéves kislányomé. Nem minket lopott meg valójában, hanem a testvérét! Beengedtem a házamba, ételt adtam neki. Most pedig mehetek az óvodába elintézni, hogy ne hozhassa el a gyerekeimet!" - nyilatkozta a Borsnak a férfi.

Az apa szerint az elmúlt öt hétben összesen hat alkalommal törtek be a családhoz. Több száz ezer forint értékben tűntek el szerszámok, egyik alkalommal egy kisbárányt is zsákmányoltak a betörők, de az az állat nem került elő. A családban fel sem merült, hogy pár betöréshez egyik hozzátartozójuknak is köze lehet.

Így találkozott ismét az anyukájával Pötyi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.