Állati

Pötyi, a kiscsikó tolvajai még mindig szökésben vannak

Keresi őket a rendőrség, a lakosság segítségét kérik.

2019.03.08 10:13ma.hu
hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság 01180/405/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves K. Kevin és 22 éves Sz. Ádám ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2019. március 4-én 18 óra és 2019. március 5-én 7 óra között egy Budapest XVIII., Kerékkötő úti tanyáról ellopta a sértett lovát, két láncfűrészt és egy fűkaszát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható K. Kevint és Sz. Ádámot felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.