Állati

Szinte az egész ország keresi az ellopott kiscsikót - Ön látta?

Szerdán még úgy tűnt, nyomára bukkantak az ellopott állatnak, ám azóta kiderült, még sincs meg az otthonától elszakított paci.

2019.03.07 07:54ma.hu

Kedd reggelre arra ébredt egy gazda, hogy eltűnt a lova kiscsikója, ezért a Facebookon kért segítséget, és ajánlott fel jutalmat annak, aki segít neki megtalálni.

A bpiautosok.hu oldal úgy tűnt, ráakadt az állat nyomára még szerdán:

Néhány percre rá a kommentelői áradatból látszott, a fotón látható állat nagy valószínűséggel a reggel ellopott kiscsikó. A tulajdonos megkereste az oldalt, a rendőrségen megtörtént a bejelentés.

Szerda késő délután a tulajdonos Facebook-oldalán azt posztolta: "Elvileg megvan. Tudják, hogy hol van a csikó, a rendőrség intézkedik." De nem sokkal később kiderült: "A csikót Isaszeg környékére vitték, a tolvaj (tolvajok menekülnek, bujkálnak. A becsületes vevőnek várom a jelentkezését, aki megvette a csikót. Az anyjához kell mihamarabb kerülnie, mert éhen hal!" - írta a gazdája.

Majd azt posztolta, téves információkat kapott


Éhezik a csikó, sürgősen az anyjához kell kerülnie


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.