Bűnügy

Soroksári gyilkosság: nem történt nemi erőszak?

Megdöbbentő fordulatot hozott a szakértői jelentés.

2018.10.04 07:28ma.hu

Az orvosszakértő megállapította, hogy gyilkosan nem erőszakolta meg a soroksári futónőt, Kardosné Gyurik Krisztinát - írja a Blikk. Ez akkor derült ki, amikor a gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje áttanulmányozta az ügy több ezer oldalnyi iratanyagát.

Ez rengeteg kérdést felvet, hiszen eddig az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, ami azonban a továbbiakban már nem igaz - mondta el a lapnak dr. Lichy József ügyvéd.

A lap szerint a holttesten több helyen megtalálták az elkövető vérét és izzadtságát, ám ondó csak az áldozat személyes holmiján volt. Az özvegy, Kardos Lajos megdöbbent, amikor értesült róla, hogy a gyilkosság előtt vélhetően nem történt nemi erőszak. Ő hiába kérte, nem kapta meg az orvosszakértői papírokat.

A címlapfotón dr. Lichy József (MTI/Mohai Balázs)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.