Bántalmazás

Kinyitotta az ablakot, ököllel ütötték meg az idős nőt a trolin

Az idős asszony nem kapott levegőt, ezért kinyitotta az ablakot, ám ez egy férfi utasnak nagyon nem tetszett.

2018.08.30 10:05ma.hu

Ököllel ütött arcon egy 67 éves nőt egy férfi Budapesten, a 76-os trolibuszon - írja a Blikk. A bántalmazott nő lánya a lapnak elmondta, hogy édesanyja stresszhelyzetben, pláne meleg időben pszichés fulladással küzd, gégeműtéten is átesett.

A nő fülledt időben tartott hazafelé, nyitott ablaknál keresett helyet, hogy jobban kapjon levegőt. A mögötte ülő, 50-60 év körüli férfi arra kérte, csukja be az ablakot, mert fáj tőle a füle. A nő erre elmondta, hogy nehezen kap levegőt, ezért szeretné nyitva hagyni. "Ezután a férfi előrenyúlt, majd becsukta, anyukám pedig kinyitotta” – mondta el az érintett lánya, hozzátéve, hogy ez többször is megismétlődött.

Egy szintén a trolin utazó nő arra kérte a férfit, higgadjon le, az idős nőnek pedig azt mondta, hagyja nyugodtan nyitva az ablakot, és tegye oda a kezét, hogy ne lehessen újra becsukni.

A férfi ezután káromkodott, és ököllel úgy megütötte a nőt, hogy belilult, bedagadt az arca.

A történtek miatt rendőrségi feljelentést készülnek tenni, a lap által megkérdezett ügyvéd szerint öt év börtönre is ítélhetik a dühöngő férfit, ha megállapítják, hogy a bántalmazott asszony nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedhetett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.