Bántalmazás

Rendőrnő rúgott hasba egy kismamát

A nyolcadik hónapban levő nőnél megindult a szülés.

2018.07.28 16:02ma.hu

Brutális támadást követett el egy floridai rendőrnő egy nyolc hónapos kismama ellen - írja az ABCNews.com. A rendőrnő olyan erőval rúgta hasba a terhes nőt, hogy megindult a szülés. A 27 éves áldozatot a Mount Sinai kórházba vitték, ott megszülte kisbabáját, akit eredetilag csak augusztus 5-ére várt.

A North Miami Beach rendőrség közölte, hogy azonnal kirúgták a fiatal járőrt, aki szolgálaton kívül bántalmazta áldozatát.

A rendőrnő egyébként azért bántotta a kismamát, mert állítása szerint a nő barátja korábban fejberúgta a húgát.

Az áldozat és barátja azonban tagadja, hogy bármi ilyesmi történt volna, szerintük azért történt minden, mert a rendőrnő azt hitte, hogy róla és a húgáról beszélnek.

Hogy a baba hogy van, arról sajnos nem írtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.