Bűnügy

Pásztói csecsemőgyilkosság: elvették az édesapától a gyerekeket

A meggyilkolt csecsemőnek csak a koponyája került elő, egy kutya találta meg egy szelektív hulladékgyűjtő mellett.

2018.07.28 13:29ma.hu

Mint ismeretes, H. Mónika egyik barátnőjénél töltötte a szilvesztert Pásztón. Egyszercsak hirtelen eltűnt a buliból, el sem búcsúzott senkitől. Mint később kiderült, a nő a település egy elhagyatott részére ment, ahol megszülte gyermekét. A nő terhességéről senki nem tudott, még párja sem. Máig nem tisztázott, hogy pontosan mit tett az újszülöttel, akinek csak a koponyája került elő, amit egy kutya talált meg egy szelektív hulladékgyűjtő mellett.

A nő előzetes letartóztatásba került, így a három gyermekük nevelése az apukára, M. Jánosra maradt. Az egyedül maradt férfi egy ideig eleget is tett kötelességének, azonban történt valami, mert a gyerekeket kiemelte a családból a gyámhivatal. Nevelőszülőkhöz kerültek.

"Sajnos János az utóbbi időben sokat ivott, valószínűleg nem bírta a stresszt, amit a gyerekek nevelése és Mónika szörnyű tette okozott. Elég lelkis fickó, régebben sem viselte jól a feszült helyzeteket, és ilyenkor gyakran a pohár után nyúlt. Valahol sajnálom, mert amikor nem piál, teljesen normális, és kifejezetten jól bánik a kicsikkel. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a gyerekek nem maradhattak együtt, a legkisebbet másik családnál helyezték el, mint a két testvérét" – árulta el a férfi egyik közeli ismerőse a Blikknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.