Horror

Véres nadrágban sétálgatott a pásztói csecsemőgyilkos

Egy volt kollégájának lányától kapott tisztát, majd ment vissza az újévi buliba.

2018.01.16 13:33ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, előzetes letartóztatásba került a pásztói csecsemőgyilkos nő.

A gyanú szerint a nő életképes, legalább 37 hetes terhességből származó gyermeket szült Pásztón, majd az újszülött csecsemő életét kioltotta. A gyermek fejét egy kutya találta meg. Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született. A fej és a nyak több részén sérüléseket, valamint elmozdulásos koponyacsonttörést is észleltek a vizsgálat során.

A nő, akit január 10-én elfogtak és őrizetbe vettek, elismerte a bűncselekmény elkövetését. Emberölés bűntett miatt folytatnak ellene eljárást.

Most újabb megdöbbentő részletek láttak napvilágot. A Blikk értesülése szerint a nő véres ruhában sétálgatott Pásztó utcáin. A lap szerint ezt többen is látták, mégsem hívtak segítséget. Egy volt kollégájának a kamasz lánya is bajba kerülhet, mivel a gyilkos nő tőle kért váltóruhát.

A lány adott neki tiszta nadrágot, a nő ebben ment vissza egy barátnője házához az újévi buliba. Párja akkor még nem tudott a gyilkosságról, később elment érte és hazavitte.

A nadrágot felkínáló kamaszlányt órákon keresztül faggatták a rendőrök. Mint kiderült, a csecsemőgyilkos azt mondta neki, elesett az utcán, ettől véres a nadrágja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.