Megvannak a brutális tett elkövetői?

Előrelépés az amerikai lány megerőszakolásának ügyében

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2008. december 7-én 4 óra 15 perc körüli időben egy ismeretlen férfi megtámadott, bántalmazott egy 21 éves amerikai állampolgárságú nőt a Budapest IX., Köztelek parkban. Az ismeretlen elkövető brutálisan bántalmazta a fiatal lányt, majd erőszakkal közösült vele.

2008.12.12 15:10police.hu

A IX. kerületi rendőrkapitányság munkatársai azonnalos nyomozati cselekményként helyszíni szemlét folytattak le, nagy mennyiségű nyomot rögzítettek, adatokat és információkat gyűjtöttek.

Meghallgatták a környéken dolgozó taxi sofőröket és az éjszakai buszjáratok sofőrjeit, elemezték és értékelték a bűncselekmény környezetében található biztonsági rendszerek által rögzítet felvételeket, illetve a VIII kerületi térfigyelő rendszer képeit.

A nyomozók még a bűncselekmény éjszakáján előállítottak egy férfit, majd a tegnapi napon másik hármat, akik összefüggésbe hozhatók a bűncselekménnyel.

A helyszínen rögzített nyomok szakértői elemzése folyamatban van, az igazságügyi orvosszakértő, szerológus és DNS szakértői vélemények ismeretében, a körülményeket értékelve kerülhet sor gyanúsítotti kihallgatásokra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága továbbra is várja azok jelentkezését, akik bármilyen információval rendelkeznek a bűncselekmény körülményeivel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.