Vádat emelt az ügyészség

Erőszakszex a kollégiumban

Vádat emelt az ügyészség azzal a négy fiatallal szemben, akik gyermekkorú szellemi fogyatékos fiúkkal fajtalankodtak az igali speciális iskolában - értesült a HavariaPress.

2008.12.08 16:39HavariaPress

Az igali speciális általános iskola kollégiumában, idén januárban történt az eset: négy - 16-17 éves - fiú két 11 éves szellemi fogyatékos társát a vécébe lökdöste majd szexuálisan molesztálták őket.

Azzal fenyegették a kisebb fiúkat, engedetlenség esetén annyira megverik őket, hogy az anyjuk sem ismer rájuk. A két kisfiúnak meztelenül le kellett térdelnie a vécében és kielégíteni a fenyegetőzőket.

Később az egyik nagyfiú éjszaka a kollégium hálótermében még le is vizelte két áldozatát. A megalázó fajtalankodásra azonban fény derült, miután az egyik kisdiák beszámolt az esetről édesanyjának.

Az ügyben szemérem elleni erőszak miatt indult nyomozás, annak befejeztével pedig, a Somogy Megyei Főügyészség emelt vádat a négy nagyfiúval szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.