Bűnügy

Elkapták a BKV-sofőr támadóit

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint a múlt hét végén megtámadtak egy BKV-s sofőrt a főváros XII. kerületében, és megrongálták az általa vezetett buszt is.

2017.07.08 11:32Havariapress

A nyomozás adatai szerint múlt szombaton délelőtt, fél tizenegy körül két férfi belekötött egy buszvezetőbe a XII. kerületi Márton Áron téren.

A sértettet megfenyegették és az általa vezetett járművet is megrongálták, majd elmenekültek a helyszínről.

A nyomozók néhány napon belül azonosították a feltételezett tetteseket, két huszonéves fővárosi lakost, majd csütörtökön és pénteken mindkettejüket elfogták.

A két férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, garázdaság megalapozott gyanúja miatt, de az eljárás jelenlegi szakaszában mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.