Bűnügy

Elgázolta és az árokban hagyta a motorost

A motorosnak a feje és a dereka is megsérült.

2017.07.07 11:40ma.hu

Vádat emeltek egy autóssal szemben, aki elgázolt egy segédmotorost, majd az árokban hagyta.

A 28 éves tázlári sofőr még 2016. szeptember 30-án este 9 körül Bócsa felől Soltvadkert irányába haladt kocsijával, amikor - figyelmetlensége miatt - nekiment az előtte haladó motornak. A motoros szabályosan haladt, a jármű ki volt világítva, vezetője pedig viselt láthatósági mellényt.

A segédmotoros az ütközés után a jobb oldali füves árokba zuhant. A fején és a derekán zúzódásos sérüléseket szenvedett, kezén és lábán pedig horzsolásokat.

Az autós elhajtott a helyszínről, segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntettével vádolják emiatt. Az ügyészség - a tárgyalás mellőzésével - pénzbüntetés kiszabását, valamint járművezetéstől eltiltását indítványozza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.