Bűnügy

Hétszer szúrta meg a haragosát, meg se várta, hogy elmenjenek a rendőrök

A rendőrök életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a 62 éves nagykanizsai férfi ellen.

2017.06.06 11:55ma.hu

A rendőrök egy intézkedés után éppen távozóban voltak egy nagykanizsai családi házból, amikor hét szúrással életveszélyesen megkéselte haragosát egy férfi - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságra hétfő délelőtt érkezett bejelentés, hogy Nagykanizsán, a Magyar utcában egy családi házban egy férfi a volt élettársát és annak ismerősét bántalmazni akarja. A helyszínre érkező rendőrök a 62 éves férfit rendzavarás szabálysértésének elkövetése miatt feljelentették.

A járőrök már távozóban voltak, amikor az udvaron kiabálásra lettek figyelmesek, ezért visszamentek a lakásba. A ház egyik szobájába lépve azt látták, hogy a korábban intézkedés alá vont férfi késsel támadt a másik férfira.

A tetten ért gyanúsított hét késszúrással életveszélyes sérülést okozott a 37 éves férfinak.

A rendőrök életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a bűnügyi őrizetbe vett 62 éves férfi ellen, akinek indítványozták az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.