Bűnügy

Egy levágott fejjel a kezében lépett be a boltba, és leszúrta az eladót

Néhány kilométerrel arrébb, egy másik városkában megtalálták egy nő holttestét.

2017.05.16 11:34ma.hu

Egy tetőtől talpig véres, zavart, üveges tekintetű férfi lépett be vasárnap délelőtt az oregoni kisváros, Estacada vegyesboltjába. Egyik kezében egy hatalmas konyhakés volt, a másikban valami, ami egy levágott emberi fejre hasonlított. A férfi szó nélkül a kasszához lépett, és megszúrta az ott dolgozó pénztárost, akit a 2600 lakosú településen mindenki csak Mike néven ismert - írja a Los Angeles Times.

A támadó teljesen katatón állapotban volt, semmilyen külső ingerre nem reagált. A bolt többi dolgozója lefegyverezte a férfit, és feltartották a rendőrség kiérkezéséig. A transzszerű állapotban lévő lévő támadó csak annyit mondott a kiérkező rendőröknek, hogy nagyon szomjas.

Nem sokkal korábban néhány kilométerrel arrébb, egy Colton nevű városkában megtalálták egy nő holttestét. A rendőrség nem adta ki az áldozat személyazonosságát, és azt sem árulták el, hogy lefejezett holttestről van-e szó. Az oregoni KHQ azonban úgy tudja, hogy az 59 éves Tina Marie Webb volt az áldozat, vagyis a boltban késelő, 36 éves Joshua Lee Webb anyja. A brutális gyilkosság napján ünnepelték az Egyesült Államokban az anyák napját.

A rendőrök a gyanúsítottat és a bolti eladót is kórházba szállították, Mike minden valószínűség szerint teljesen felépül majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.