Baleset

Lóval karambolozott egy vonat Győrben

A lovat két kisgyerek vezette. A szerelvény összetört, az állat elpusztult.

2017.05.11 10:57ma.hu
Fotó: Police.hu

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki két kisgyerekre bízott egy lovat; az állat elszabadult és nekirohant egy vonatnak Győrben. A férfi ellen vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt folyik eljárás.

A baleset tavaly március végén történt. Egy személyvonat mozdonyvezetője értesítette a rendőröket arról, hogy egy ló rontott neki a szerelvény egyik kocsijának. A nyomozás adatai szerint egy 7 és egy 10 éves gyermek vezette az állatot, amikor az hirtelen kitépte a kezükből a vezetőszárat és elszaladt.

A ló egy-másfél kilométert tett meg így. Miután nekirohant a szerelvénynek, elpusztult, a szerelvény pedig megrongálódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.