Nem tudni, mi történt

Durva vonatbaleset Szlovákiában

Sok utas szenvedett agyrázkódást, csonttörést és horzsolásos sérüléseket.

2016.09.16 14:50MTI
Screenshot

Harmincöt ember megsérült, hárman közülük súlyosan péntek reggel egy szlovákiai vonatbalesetben - jelentette a TA3 szlovák hírtelevízió.

A Regiojet magán vasúttársaság gyorsvonata Révkomáromból Pozsony felé haladt, amikor Nagymegyer (Velky Meder) mellett egy vasúti átjáróban összeütközött egy kamionnal és kisiklott - közölték a mentőszolgálatok.

A mozdonyvezető a vezetőfülkébe szorult, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A férfit súlyos, életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba. Sok utas szenvedett agyrázkódást, csonttörést és horzsolásos sérüléseket.

A balesetet közvetlenül kiváltó körülmények egyelőre ismeretlenek. A kamionsofőr alkoholt nem fogyasztott, a vasúti átjáró fénysorompóval volt biztosítva.


SITA, Martin Havran


SITA, Martin Havran


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.