Bűnügy

Videón a trükkös tolvajpár

Ékszert loptak egy budapesti boltból, vádat emelhetnek ellenük.

2017.05.09 08:55ma.hu

Trükkös ékszertolvajokat fogott a budapesti rendőrség - írja a Police.hu.

A két gyanúsított még tavaly novemberben ment be egy budapesti ékszerüzletbe, ahol - miután sikerült elterelniük az eladó figyelmét - elloptak egy aranygyűrűt. A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították a 45 éves D. Károlyt és társát, a 42 éves P. Évát, akiket 2016. november 29-én otthonukban fogtak el.

Gyanúsítotti kihallgatását követően a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására, amelyet az illetékes bíróság 2016. december 2-án el is rendelt. Társa az eljárás ideje alatt szabadlábon védekezhetett.

Az ügy vizsgálata során a rendőrök megállapították, hogy D. Károly további négy bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsítható: 2016 őszén fővárosi vendéglátóhelyekről lopott el különböző értékeket, így pénztárcákat, női táskákat és személyes iratokat is.

A rendőrség mindkettejük ellen vádemelést javasolt.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.