Bűnügy

A lúgos orvos rabtársainak oszt ételt a börtönben

Bene nem omlott össze, bízik abban, hogy harmadfokon kedvezőbb ítélet születhet az ügyében.

2017.04.20 11:09ma.hu
hirdetés

A bíróság március végén előzetes letartóztatásba helyezte Bene Krisztiánt, a lúgos támadással vádolt orvost, akit előzőleg 9 év fegyházbüntetésre ítéltek életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották a hivatása gyakorlásától.

A Bors értesülése szerint Bene a Nagy Ignác utcai bv-intézetben tölti előzetesét. A bevonulásakor pszichológiai vizsgálaton is átesett: a szakember nem ítélte önveszélyesnek; az orvos nem omlott össze, ehelyett abban bízik, hogy harmadfokon számára kedvezőbb ítélet születhet az ügyében.

Bene már munkát is kapott, a börtön konyháján dolgozik, feladata az, hogy ételt osszon a rabtársainak.

Az elítélt orvost egy hatfős zárkában szállásolták el, két zárkatársa kábítószerrel kapcsolatos, illetve vagyon elleni bűncselekmények miatt ül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.