Baleset

Hét életet mentettek meg az ózdi rendőrök

Hét életet mentettek meg azok az ózdi rendőrök, akik elsőként érkezve azonnali intézkedésbe kezdtek egy hangonyi lakástűznél.

2017.04.01 17:53ma.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településről szombaton kora hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy tűz ütött ki egy lakóházban. A helyszínre érkező rendőrök már messziről látták a felcsapó lángokat, majd egy asszony elmondta, hogy a ház tetőterében hat kiskorú gyerek és egy kamasz fiú tartózkodik. A járőrök azonnal az égő ház emeletére siettek, majd egy szomszéd segítségével - aki az udvaron vödrökbe vizet készített részükre - megkezdték a tűz oltását. A rendőrök sértetlenül menekítették ki a szobába rekedt gyerekeket, akiket megfigyelés céljából a mentők kórházba szállították. A lángok oltását a kiérkező tűzoltók folytatták tovább, a tűz keletkezésének okát pedig a hatóságok vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.