Ugrani akart egy idős férfi

Életet mentettek a rendőrök Szolnokon

A szolnoki Tisza hídról akart vízbe ugrani egy férfi, de a rendőrök megmentették.

2017.01.17 07:47ma.hu
police.hu

Állampolgári bejelentésre érkeztek a rendőrök vasárnap este a Szolnok belvárosában lévő Tisza hídhoz. Egy férfi állt a híd korlátján kívül és azt kiabálta, hogy ne menjen senki közel hozzá, mert le fog ugrani. A járőrök beszélgetni kezdtek a 66 éves férfivel, közben közelebb kerültek hozzá, végül sikerült visszaemelniük a korláton belülre. A rendőrök mentőt hívtak a budapesti lakoshoz - olvasható a police.hu oldalon.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.