Bűnügy

Elítélték a tanárnőt, aki két fiatalkorú diákjával is lefeküdt

Az egyik srác buktatta le. Felfüggesztett börtönre és közmunkára ítélték.

2017.03.16 12:13ma.hu
Fotó: AFP

Felfüggesztett börtönbüntetésre és kétszáz óra közmunkára ítélte a bíróság azt az austini tanárnőt, aki 2015-ben két fiatalkorú diákját is megrontotta - írja a Metro.

A 28 éves Haeli Wey egy afrikai kiránduláson melegedett össze két 17 éves diákjával, akikkel a vád szerint összesen tíz alkalommal létesített szexuális kapcsolatot. A tanárnőt az egyik fiú buktatta le - akaratlanul, amikor egyik ismerősének eldicsekedett a dologgal.

Mint kiderült, a tanárnő arra kérte a fiatalokat, hogy töröljék a tőle kapott Instagram-üzeneteket, de nem tettek eleget a kérésének.

Wei esete komoly felháborodást keltett Amerika-szerte. Sokan úgy gondolják, hogy ha egy férfi tanár rontotta volna meg fiatal diákjait, biztosan letöltendő börtönbüntetést kapott volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.