Zárt tárgyalás

Megrontással vádolják a mohácsi rajztanárt

Nyilvános ülésen kezdődött, majd zárt tárgyaláson folytatódott a nemi erkölcs elleni és más bűncselekménnyel vádolt mohácsi rajztanár ügyének megismételt tárgyalása a Pécsi Városi Bíróságon kedden.

2012.03.27 11:38MTI

Az ügyészség Bosnyák Mihályt a megismételt eljárásban kiskorú tanítványai sérelmére elkövetett, tizenöt rendbeli, szemérem elleni erőszakkal, megrontással, továbbá szerzői jogok megsértésével vádolja a számítógépén talált illegális szoftverek miatt.

A férfit a mohácsi Városi Bíróság tavaly tavasszal felmentette a nemi erkölcs elleni bűncselekmények vádja alól, a szerzői jogok kilenc rendbeli megsértésében azonban bűnösnek mondta ki és 92.500 forint pénzbüntetéssel sújtotta. A másodfokú bíróság azonban eljárási szabályok megsértése miatt hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárást rendelt el az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.