Gyilkosság

Magyar házaspárt gyilkoltak meg és gyújtottak fel Belize-ben

A felismerhetetlenségig összeégett két embert Placencia közelében találták meg.

2017.03.10 09:05ma.hu

Megöltek és felgyújtották egy magyar házaspárt Belize-ben, írja a Bors. A felismerhetetlenségig összeégett két embert Placencia közelében találták meg a közép-amerikai országban a városka egyik autóútja mellett.

A kiégett Ford kisteherautó egy lámpaoszlopnak ütközött, de a két holttest közül egyik sem ült a volánnál. A rendőrök gyanúja szerint a sofőr elmenekült, de előtte leszerelte a Ford rendszámát.

A belize-i sajtó szerint a magyar pár üzleti ügyben járt Placenciában. A Ford tulajdonosával és két másik emberrel volt találkozójuk.

Belize az ENSZ Kábítószer-ellenőrzési és Bűnmegelőzési Hivatala szerint a világ 3. legveszélyesebb országa, és a magyarok körében a 6. legnépszerűbb off­shore-paradicsom. Az országban sok magyar érdekeltségű cég van. Tavaly decemberben itt fogták el a közel másfél éve bujkáló Bróker Marcsiként ismertté vált Dobrai Sándornét is, a karcagi Kun-Mediátor utazási iroda vezetőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.