Baleset

Ezért állt fél Buda az este

Felborult egy autó a Döbrentei téren, hatalmas volt a dugó.

2017.02.14 05:32MTI
A Döbrentei téri felborult autó - MTI Fotók: Balogh Zoltán

Felborult egy autó hétfő este Budapesten a Döbrentei téren, a környéken nagy a torlódás - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

A Waze közösségi navigációs szolgáltatás online térképe szerint a Hegyalja úton a BAH-csomópontig állt a sor, de nehéz volt az előrejutás a Műegyetem rakparton, és a Szarvas térnél is.

Egy másik baleset miatt a BAH-csomóponthoz közeli Jagelló úton és a Csörsz utcában is lépésben haladt a forgalom, a 212-es busz terelve közlekedett.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a baleset miatt a 7-es buszok terelt útvonalon, a 8-as, 110-es, 112-es és 178-as járatok pedig megnövekedett menetidővel közlekedtek. A balesetben egy személyautó és egy kisáruszállító ütközött össze.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.