Baleset

Megrendült a rendőrség az M5-ösön elgázolt Menus Anikó rendőr törzsőrmester halála miatt

Szolgálatteljesítés közben, Gyál térségében 2017. február 13-án közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette a Készenléti Rendőrség járőre.

2017.02.13 23:27ma.hu

Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón.

2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóság állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba.

2016. szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Mélységi Ellenőrzési Osztályán járőr beosztásban véglegesítették.

Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

Magyarország belügyminisztere Menus Anikó rendőr őrmestert a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.