Baleset

Őrizetbe vették az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó kamionsofőrt

A balesetben egy igazoltató rendőrnő életét vesztette, ketten megsérültek.

2017.02.14 01:30MTI
Fotó: MTI

A rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, majd őrizetbe vette azt a 47 éves román állampolgárságú kamionsofőrt, aki hétfő reggel halálos balesetet okozott az M5-ös autópályán - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n késő este.

Hétfő reggel két személyautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A rendőrség délután közölte, hogy egy rendőrnő a halálos baleset áldozata, illetve a két sérült egyike is rendőr.

A rendőrség esti közleménye szerint közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályán egy 47 éves román állampolgár ellen.

A balesettel összefüggésben a Pest megyei rendőrök a kamion vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.