UAV

Drón csapódott egy autóba Budapesten

Drón csapódott egy autó hátsó szélvédőjébe a budapesti Szabadság hídon, a kis méretű légijárművet irányító külföldi ellen eljárás indult.

2017.02.06 21:45Havariapress

Egy 23 éves szingapúri férfi a hétvégén légifelvételt készített az általa vezérelt drónnal Budapest XI. kerületében, a Szabadság híd feletti területen, amikor elvesztette az irányítást a légi eszköz felett, amely így zuhanni kezdett, majd becsapódott egy, a hídon Buda irányába haladó autó szélvédőjébe. Az eset szerencsére nem okozott személyi sérülést, de autó autó ablaka betörött. A történtek miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves szingapúri állampolgárt, aki ellen gondatlanságból elkövetett, közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.