Bűnügy

Huszonnégy kamionból lopott gázolajat egy kaposvári férfi

Több ezer liter üzemanyagot szívott le a kamionok tankjából.

2016.12.22 13:43ma.hu
Fotó: Getty Images

A rendőrök december 18-án éjszaka tetten értek két férfit Kaposváron, akik épp gázolajat loptak egy kamion üzemanyagtartályából - írja a Police.hu.

Az egyikük észrevette a rendőröket és elmenekült, de hamar megtalálták a közelben, a másik férfit pedig a helyszínen elfogták. A 25 éves L. Jánost és a 26 éves H. Pétert lopás miatt állították elő a rendőrségre. A két férfi beismerő vallomást tett, ami során kiderült, hogy lefeszítették a tanksapkákat és leszívták az üzemanyagot a kamionokból.

H. Péter elmondta, hogy ő csak az utolsó nap vett részt a bűncselekmény elkövetésében, ekkor két kamionból loptak. Társa elismerte, hogy 24 járműből lopott, és mindig egyedül dolgozott. H. Péter az eljárás további szakaszában szabadon védekezhet. L. Jánost azonban előzetesben tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.