Lopás

Fényes nappal raboltak a Margit hídnál

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két nőt, akik fényes nappal raboltak ki egy fiatal lányt Budapesten, a Margit hídnál.

2016.05.29 07:21MTI

A Margit híd budai hídfőjénél a hét elején támadott meg két, akkor még ismeretlen nő és a velük lévő férfi egy 16 éves lányt. Áldozatukat felszólították, hogy adja át a nála lévő értékeket, majd amikor a lány ennek nem tett eleget, a két nő lefogta, a falhoz szorították és táskájából kivették a pénzét, miközben a férfi figyeléssel segítette társait. A rablás után mindhárman el akarták hagyni a helyszínt, de a lány utánuk ment és visszakérte értékeit; erre az egyik nő megfenyegette, hogy előveszi a nála lévő kést. A lány ekkor elfutott, de értesítette a rendőröket, akik perceken belül, még a közelben elfogták az elkövetőket, akiktől az elrabolt pénz is előkerült. Előállításuk után gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, s a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat is, amit a bíróság a két nő esetében el is rendelt, csoportosan elkövetett rablás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.