Erőszak

Ismét mentőket bántalmaztak - egy nő vágta gyomorba a mentőápolót

Egy nő rosszullétéhez riasztották a mentőket éjszaka egy Buda környéki településre. A segítségére sietők nem várt fogadtatásban részesültek.

2016.11.20 17:42ma.hu

"A nőbeteg és férfi partnere először szidalmazta a segíteni érkezőket, majd a nő ököllel gyomortájon ütötte a mentőápoló bajtársunkat" - írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

"Ezután a férfi a segítségül hívott esetkocsi oldalát kezdte ütlegelni úgy, hogy a karosszéria behorpadt, az agressziónak a rendőrök érkezése vetett véget. Bajtársaink elhivatottságát bizonyítja, hogy a történtek ellenére a hasba vágott, szidalmazott mentőápoló szállította végül kórházba az őt tettlegesen is bántalmazó nőt. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indulhat eljárás."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.