Veszély

Darázstámadás miatt riasztottak tűzoltókat és mentőket Sárkeszibe

Feldühödött darázsraj támadt meg két embert,a Fejér megyei Sárkeszin, egy hétvégi házként használt épületben.

2016.09.20 14:13Havariapress

Darázstámadás miatt riasztották a Fejér megyei tűzoltókat Sárkeszibe, a két sérült egyikéhez mentőt is kellett hívni.

A tűzoltóságra kedden kora délután érkezett riasztás amiatt, hogy darazsak támadtak meg két embert,a Fejér megyei Sárkeszin, egy hétvégi házként használt épületben, és mindketten segítségre szorulnak. A helyszínre vonuló székesfehérvári hivatásos tűzoltók megállapították, hogy egy darázsraj támadta meg a sérülteket, akik a rovarok elől az épületbe menekültek, ám addigra már mindkettejüket jó pár szúrás érte.

A beavatkozó egység darázsirtó anyaggal fékezte meg a rovarokat, majd az egyik sérülthoz az állapota miatt mentőket hívtak a helyszínre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.