Bőnyi rendőrgyilkosság

Őt lőtte fejbe a bőnyi rendőrgyilkos - az ország gyászolja a hősi halottat

További rendőröket is agyon akart még lőni a 76 éves férfi. A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.

2016.10.26 17:19ma.hu
Screenshot

A Központi Nyomozó Főügyészség győri regionális osztálya hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmény (lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt) nyomozást rendelt el, miután egy 76 éves férfi gépkarabéllyal lövéseket adott le két, házkutatásra kiérkezett nyomozóra, akik közül Pálvölgyi Péter rendőrőrnagy a helyszínen életét vesztette, míg kollégáját mellkasi vérzéssel kórházba szállították.

Pálvölgyi Péter rendőrőrnagy 46 éves volt, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda kiemelt nyomozójaként teljesített szolgálatot, 25 éve szolgált a rendőrség kötelékében, a szolgálatteljesítése során kiváló ember és kitűnő kolléga volt. A mai napon Magyarország Belügyminisztere előléptette rendőralezredessé és hősi halottá nyilvánította. Mivel a rendőrök a szolgálati lőfegyverüket használták, ennek megfelelően parancsnoki kivizsgálás folyik ez ügyben.

További részletek a lövöldözésről és az elkövetőről itt találhatóak >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.