Rendőrgyilkosság

A bőnyi rendőrgyilkos azzal fenyegetőzött, hogy további rendőröket végez ki

Pálvölgyi Péter rendőrőrnagy 46 éves volt, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda kiemelt nyomozójaként teljesített szolgálatot, mikor a 76 éves férfi fejbe lőtte egy gépkarabéllyal.

2016.10.26 14:48ma.hu
szabadriport.com

Az elkövető elfogását a TEK végezte. Hajdu János TEK-főigazgató jelentése a TEK már a fővárosból Győr felé tartva megkezdte a tárgyalást az elkövetővel, mivel tudták, hogy a lövöldözésben a 76 éves férfi is megsérült. A tárgyalás során érzékelték, hogy romlik az állapota, ezért a műveleti egységek megerősített csapatainak a helyszínre érkezése után behatoltak. Ekkor az idős elkövető elzárkózott, fenyegetőzött, hogy további rendőröket végez ki. Mindazonáltal fegyverhasználat nélkül fogták el a TEK-esek. A helyszínen hosszú beavatkozást végeztek a TEK sürgősségi orvosai, majd átadták az OMSZ-nek. A tettes orvosi ellátást kapott, így állapota lehetővé teszi, hogy őrizetbe vegyék és letartóztassák még a mai napon.

További részletek a lövöldözésről és az elkövetőről itt találhatóak >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.