Tragédia

Ennyire keskeny úton ütköztek a Ludastónál a buszok

Eddig tisztázatlan körülmények között egy munkásokat szállító mikrobusz és egy gyerekeket szállító autóbusz ütközött össze - képek a helyszínről!

2016.09.06 08:45ma.hu

Eddig tisztázatlan körülmények között egy munkásokat szállító mikrobusz és egy gyerekeket szállító autóbusz ütközött össze 2016. szeptember 5-én 16 óra 20 perc körüli időben Ludastó és Geszteréd között. A baleset következtében két felnőtt a helyszínen életét vesztette, huszonhatan pedig megsérültek.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást hétfő este 22 órakor feloldottak, a forgalom ismét zavartalanul halad. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Képek: police.hu







Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.