Közúti baleset

Két halott és huszonhat sérült az iskolabusz-munkásbusz balesetnél

Két ember meghalt, további kettő súlyos, huszonnégy pedig könnyebb sérülést szenvedett a Nagykálló és Geszteréd között hétfő délután történt buszbalesetben.

2016.09.05 20:12MTI
MTI

A korábbi tájékoztatás szerint az útszakasz érpataki elágazása közelében ütközött össze egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz. Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a mikrobuszban utazó három ember közül két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, a mentők kilenc mentőautóval és két mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Egy 19 éves lány és egy fiú súlyos fejsérülést szenvedett, őket helikopterrel a miskolci és debreceni kórházba vitték. Huszonnégy könnyebb sérültet a nyíregyházi és a debreceni kórházba szállítottak.

A műszaki mentéshez a nyíregyházi, a szakolyi és a nagykállói tűzoltók vonultak ki. A rendőrségi helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.